Dagens – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Dagens

Dagens humör: Jag måste säga att dagens humör har varit på topp, hela dagen! Inte en minut har jag spenderat irriterad/arg. (Kan ha lätt att bli irriterad på småsaker, typ som att bussen inte kommer i tid. Jätteonödigt att bli irriterad på eftersom jag ändå inte kan göra någonting åt det. Men inte idag inte). 

Dagens borde: Jag borde ha städat lägenheten och spelat in en youtube video. Men eftersom så många klagar på att jag säger “eeh” så mycket i vissa videos så raderade jag den som jag spelade in idag för att jag sa “eeh” innan VARJE mening, haha. Ska ge mig på ett nytt försök imorgon. Det är lite som att gå tillbaka till skolan och öva på muntliga framträdanden. Minns att jag hade problem med “eeh” även då! 

Dagens frisyr: Fick så tråkigt mitt på dagen så jag tog ut min otroligt oglammiga bulle och lockade det. Skönt. Nu slipper jag locka det imorgon eller måndag. (Tvättar bara håret 1-2 ggr i veckan pga minska slitage på mina extensions + att mitt hår mår bäst av det).

Dagens smink: Osminkad halva dagen, när jag fick så där tråkigt så att jag lockade håret så sminkade jag mig även. 

Dagens klädsel: Mitt nya mjukis-set från Cubus som jag fullständigt älskar. Svarta vanliga mjukisbyxor och en zip-hoodie. 

Dagens händelser: Var hemma och sov stor del av förmiddagen, fick tråkigt, gick upp och sminkade mig, spelade in en video som jag raderade, sen smet jag över till mamma och hängde där. Linus är ledig och iväg på grabbkväll med öl och fifa-turnering. 

Dagens materiella vill ha: En vinterjacka. Har suttit med beslutsångest i flera dagar nu för hur jag ska göra… Jag skulle vilja köpa en riktigt bra vinterjacka men då behöver jag lägga några tusenlappar på det och nu när jag är så otroligt bra på att spara pengar och ser sparkontot växa för varje månad så vill jag liksom inte ta pengar från kontot, haha. Jag har blivit snål mot mig själv, vad är det som händer? 

Dagens fundering: “När kommer min dotter?” 

Dagens tråkigaste: Att jag är för snål för att beställa den där vinterjackan som jag vill ha…. 

Dagens längtan: Jag längtar ihjäl mig efter min lilla tjej och vill verkligen att hon ska komma nu. Jag vill se hur hon ser ut, lära känna den hon är, mysa. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons