Babyskyddet! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Babyskyddet!

Att välja babyskydd/bilbarnstol när man inte är så rutinerad inom området – är skitsvårt. Det finns en hel djungel där ute och jag hade ingen aning om vart vi skulle börja om jag ska vara helt ärlig. Så jag gjorde som jag gjort med en del andra grejer, tog mig till Bonti och pratade med dom. Kollade, klämde och kände och gick igenom allt som behövs gå igenom. Vi kom fram till att denna passade oss bäst! Vi fick även en grundlig genomgång om hur den + basenheten funkar. Det tog dock inte jättelång tid då basenheten är så sjukt utvecklad idag så den säger liksom till genom att pipa på ett visst sätt + lyser en röd lampa. Helt sjukt vad enkelt det var att installera alltså. Basenheten hittar ni HÄR. Båda två rekommenderar jag otroligt varmt från hjärtat. Dessutom funkar basenheten till bilbarnstolen som är en storlek större också, vilket är perfekt så att man slipper köpa ny när bebisen ska ha större stol.
Plus i kanten är att babyskyddet är så otroligt mjukt, bekvämt för bebis och fint! Den vi valde hittar ni HÄR, men den finns i flera olika färger så som rosa, blå, grå, brun, beige m.m. Ni hittar alla på Bonti’s hemsida!

 Inlägget i samarbete med Maxi-Cosi & Bonti

Skyddande vadderade textiler vid alla knäppen så att det är bekvämt för bebis.

Här i är ju nu spädbarnsinlägget som man enkelt plockar bort sen när bebis är lite större.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons