GLAMMOM – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

GLAMMOM

Jag har fått hem ett helt gäng med underkläder för graviditet/amning. Så himla välbehövligt. Ni har säkert hört talas om Glammom tidigare eller kanske sett deras underkläder runt om på Instagram? Så fina som underkläderna är, lika sköna (om inte skönare) är dom. Dessa är de enda BHarna jag använder nu! Och jag hr valt en storlek större i bysten än vanligt så jag kan ha alla under amningen om den nu funkar som den ska. Guld värt att få känna sig lite fin med alla extrakilon. Tack Glammom!

Jag har också fått en kod som ger er hela 20% på er beställning, ange “andreanorrman20”! Och alla underbaringar ni ser här hittar ni på deras hemsida Glammom.se.

Inlägget i samarbete med Glammom.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons