Skaffa nya vänner? – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Skaffa nya vänner?

Jag är vad de flesta skulle säga ganska ung för att få barn vilket jag inte reflekterat så mycket över. Men jag har väl insett att jag är av det yngre slaget som får barn. Jag märker detta främst på de mammagrupper jag hittat på typ facebook eller liknande. Majoriteten är äldre och jag är ganska kräsen när det kommer till vänner, haha. Kan man säga så? Jag har väldigt svårt för att umgås med personer som jag inte kommer överens med, det kanske säger sig självt? Men jag menar att det inte ska kännas krystat eller att jag ska behöva anstränga mig för att umgås med någon. Det är inte många som är som mig i dessa grupper eller så är dom som mig men bor i tjotahejti vilket suger. MEN jag har nu träffat en tjej som också är gravid, det skiljer bara 2 veckor på våra BF-datum, vi är i samma ålder, mycket gemensamt (både vänner och allmänt). Förstår ni vilken dröm? Vi har bestämt träff säkert 5 gånger innan det blev av haha, men i helgen så träffades vi äntligen!
Mycket prat om graviditet och allt som tillhör där och så åkte vi till Livlys utförsäljning. Så mycket fina saker och såå billigt! Jag köpte allt nedan (1 Body, 1 Tröja, 1 Omlott-tröja, 1 T-shirt, 1 Mössa, 3 par byxor) för 640kr. KAP! Lite blandade storlekar men från “Newborn” till 1-3mån.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons