Det där med framförhållning – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Det där med framförhållning

I veckan fick jag hem paket från Members med några efterlängtade skönheter. Jag skulle vilja säga att jag är ganska bra på att planera i god tid, eller jag har framförhållning i alla fall, jag har nämligen klickat hem två stycken koftor från Odd Molly med över 50% rabatt. Dessa är perfekta nu när jag är gravid då jag kan ha bägge öppna men fram för allt sen när lillan är här så är de perfekta för att amma, enkla att öppna och häva fram maten till bebis. Bara en sån sak som jag inte tänkte på.. Jag tänkte att när hon är ute så kan jag äntligen gå tillbaka till mina vanliga kläder MEN det är ju inte så smidigt att amma med en klänning eller en en vanlig långärmad tröja heller för den delen… Ni förstår grejen. Eftersom det är en vinterbebis också så kommer koftor att användas till stor del!

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karoline

    Hej Andrea! Fina! Hur är den helt gråa med volang i storleken? Vad har du för storlek i vanliga fall och vad tog du på koftan? Med vänlig hälsning, Karoline

Annons