Bortskämd – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Bortskämd

Här om dagen blev jag bortskämd på Chukro Maddafakka igen. Jag går ju dit och tvättar/stylar håret ganska ofta och nu har även min nagelteknolog flyttat dit också, världen är så liten..! Supersmidigt i alla fall att göra allt på samma ställe också, känner mig liksom som hemma när och snart kan jag nog räknas som stammis. Salongen ligger mitt emot Humlegården på Östermalm så det är supersmidigt att ta sig dit också.

Jag och Michaela körde på naturell fade, denna gång. Jag tänkte ju att jag skulle vara så duktig och klara mig utan lösisar men ändå va fräscha naglar då de hade växt så långt… Det gick sådär, dom såg ut som 7 svåra år och ömmade överallt. Får bara inse att jag alltid kommer att vara nagelbitare om jag inte har lösisar. Michaela löste det i alla fall bäst, som vanligt.

Sen gick jag över till Erica och fick håret tvättat, fönar och stylat. Älskar att ha det fär nyfönade svallet och det finns ingen annan som löser det så bra som Erica!

Och här har ni resultatet! Jag är SÅ nöjd. Som vanligt. Jag har även en rabattkod att dela med mig av till er. Det är höst och dags att förnya frippan? Erica erbjuder nu 30% rabatt på valfri behandling hos henne. 30%, det är ett kap, det förstår ju ni också. Ni bokar via hennes instagram (meddelande) och anger “andrea30” för att få 30% rabatt. Ni hittar hennes instagram HÄR! Erbjudandet gäller till sista november så ni kan hitta en tid som passar er! In och boka nu.

Linus klippte sig också och sen smet vi förbi Vapiano och käkade, det var inte alls så gott faktiskt… Tog samma som sist och jag var supernöjd men denna gång smakade det ingenting… Trist.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Julia

    Såg att du gjort en sminkrutin- videooch en fråga på det: Vad har du för hy? Har du helt slät hy osv, super nyfiken för oftast syns inte det på film med ljus etc. Finaste du!

Annons