Hjärtat i halsen hos BM… – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Hjärtat i halsen hos BM…

Idag var jag på mitt vanliga rutinbesök hos barnmorskan för att bland annat mäta magen, kolla mitt blodtryck och lyssna på bebis hjärta. Sist vi var där så var hon väldigt aktiv och hade kanska hög hjärtfrekvens vilket inte är ås konstigt när hon oftast är igång (har träningspass) när jag sitter still eller lägger mig ned. Denna gång var det samma sak, fosterrörelser är det inget fel på men barnmorskan ville ändå kolla igen så vi kollade hjärtat igen efter några minuter men samma sak. Hög hjärtfrekvens. BM bad mig ta en prommis i gallerian för att se om hon lugnar ner sig så att vi kan få en vilopuls på henne. Sagt och gjort jag gick en prommis i 20 minuter och så kikade vi igen. Samma sak. BM bad mig då en sista gång att ta en längre prommis på ca 30 minuter så kikar vi om vi får en vilopuls, annars får vi åka in och kolla med CTG (En maskin som mäter bebisens hjärtfrekvens under en längre tid för att få bättre och klarare uppsikt på pulsen). Så än en gång gick jag och det är nog första gången som jag kände mig lite orolig under graviditeten och för bebis. Ringde till Linus och gav en heads up på att vi kanske behöver åka in och kolla, snabbt som tusan fixade han sig och började åka.
Gick upp till BM en tredje gång och gjorde mig redo på att åka in till SÖS. Men vet ni, lillan hade nu somnat och pulsen var nere på 145 vilket är kanon. Sådan lättnad att veta att hon bara haft möten. (Internskämt här hemma om när vi inte vill göra något eller ska göra något annat så säger vi “Jag har möte”. Torrt kan man tycka, haha!). Skämt och sido, hon hade fullt upp där inne med sina övningar så hon hade inte tid att vila. Oron gick över direkt och nu är jag cool-lugn igen.

Någonting annat som är roligt är att jag imorse sa till Linus att det var lite konstigt att hon låg med fötterna på vänster sida i magen när hon (nästan) alltid har fossingarna till höger. Men jag har samtidigt inte varit helt 100% på hur hon legat, men gissat på att hon har huvudet neråt, och fötterna på sidan och precis så låg hon! Fixerad!

Vi har även fått hem lite små plagg till lillan från Bonti, så himla fina saker från Fixoni!
Inlägget i samarbete med Bonti.

Det är en pyjamas, ett set, en bosy, och två par lite tjockare byxor till vinter-tjejen.

Till vänster har ni en pyjamas och till höger ett set som går att använda både som mjukiskläder/pyjamas och som vanliga kläder. Setet hittar ni HÄR.

Pyjamasen hittar ni HÄR. Båda dessa är helt fantastiskt mjuka och sköna.

Här har ni då min favorit, har ni sett en sötare body innan? Tror inte det va. Blir garanterat en favorit! Den ligger inte uppe på webbshoppen än men den hittar ni i båda deras butiker (Norrtullsgatan 33 eller Karlavägen 67). Där finns också ett större utbud av kläder från lite av mina favoriter, så som Mini a ture och livly!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons