Lifecake! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Lifecake!

Godkväll fina ni. Idag när jag kom hem möttes jag av ett fantastiskt paket, nämligen från Lifecake. Och nu ska jag förklara för er varför det är så fantastiskt. Lifecake är en app som man laddar upp och samlar bilder på och delar med sina nära och kära på ett säkert sätt. Jag har släkt och familj väldigt spritt runt om i världen och denna app gör det otroligt smidigt att dela ett ögonblick med de kära.
Utöver detta så kan man även klicka hem produkter. Jag skulle rekommendera appen då den är så sjukt smidig att använda men webben funkar också fint.
Jag har, inför lillans ankomst klickat hem ett flertal bilder på våra nära och kära och stunder som jag vill minnas lite extra. Dessa kommer jag att klistra in i hennes “min första bok”. Jag vet inte hur ni känner eller om ni har en, men jag ÄLSKAR min “min första bok” där min mamma gjort noteringar och klistrat in bilder. Det blir liksom förevigat på något sätt och lifecake har gjort det så otroligt lätt. Appen är lätt att förstå sig på och funkar sjukt smidigt.

Klickar ni på följande länk, så kommer ni direkt till appen: https://app.adjust.com/wrtt0s.

Anger ni “andreanorrman” så får ni fri storage i appen (ni kan ladda upp hur mycket bilder som helst) och ni får även rabatt på vissa av produkterna. Ni kan till exempel klicka hem ett mobilskal med egen bild, vanliga bilder, väska med eget tryck, magneter, muggar, kalender, inbjudningskort och allt detta med dina personliga bilder!

Inlägget i samarbete med Lifecake. 

Så här ser sakerna som jag klickat hem ut:

Lite av bilderna och nedan ser ni hur jag tänkt att använda mig av dom i hennes bok.

Vi är ganska slarviga med papper och magneter är någonting som underlättar så mycket så att man kan sätta upp en notis på kylen som man går förbi flera gånger dagligen och äntligen har vi fina sådana också!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons