Varför vill jag inte svara på frågor gällande Paradise Hotel? – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Varför vill jag inte svara på frågor gällande Paradise Hotel?

Okej… Jag får snart spader på frågor som handlar om Paradise Hotel. Jag förstår att det var intressant när det var en del av mitt liv och när det var aktuellt, men för mig så var detta för snart 2 år sedan. Och på de två åren har det hänt så himla mycket med mitt liv. Jag har köpt lägenhet med min pojkvän, jag väntar barn, jag har vuxit som människa otroligt mycket på den här tiden. PH är inte aktuellt i mitt liv just nu mer än att jag kollar på säsongen som går nu på TV.
Min blogg och mina andra sociala kanaler speglar en bild om hur mitt liv ser ut idag, och det är precis så jag vill att det ska vara. Sen har jag mycket saker i min ryggsäck som gör mig till den jag är idag och händelser som påverkat mig, var av PH kanske är en av dessa många saker. Någon gång kanske jag tar upp någon av sakerna och pratar om dom, men åter, mina sociala kanaler är inget PH-forum.
Och frågan om hur min dotter kommer att reagera när hon får reda på att jag varit med i PH? Jag tror att det finns värre saker att vara orolig för om jag ska vara ärlig. Det är kanske 11 år kvar tills det i så fall skulle bli aktuellt att ta upp. 11 år. Vet ni hur lång tid det är? Och oavsett så är jag ganska säker på att hon inte kommer bry sig för fem öre. Precis som att jag inte hade brytt mig om min mamma hade gjort samma sak för 10 år sedan. Och precis som min mamma har lärt mig att inte låta mig trampas på och stå upp för mig själv, kommer jag lära min dotter att stå upp för sig själv och inte bli trampad på. Så det är ingenting som jag är oroligt för och det är ingenting som någon annan bör vara orolig för heller. Då kanske ni lägger energi på lite fel saker!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elvira

  Hej Andrea!
  Så glad för eran skull!
  Jag själv vill också vara ung mamma så som du vill..
  Jag är född år 1995 (enligt mina egna gissningar är du också det?!)
  Jag har varit tillsamans med min pojkvän i 5 år nu, vi är stabila, jag läser till förskollärare 100% första året
  han är färdigutbildat Elingengör och är heltidsanställd protiektledare! Så Ekonomin den är även den stabil.
  Vi bor i en hyresrätt på 75 kvadrat så den är rymlig.
  Men till mitt problem.. Jag vill verkligen ha barn nu… Jag vill inte vänta särskillt mycket längre.. Jag längtar så jag spricker!
  Men min pojkvän han vill vänta, han vet inte när han är redo och han säger att han inte vet varför han inte är redo heller, vilket stör mig.. Detta är något som startar sjukt mycket bråk mellan oss till och från efterssom vi tycker så galet olika om detta.
  Jag tänkte kolla med dig om ni hade någon liknande situation när ni fick reda på det eller innan?!
  Eller hur du ser på mitt problem, hur hade du sett på det om du varit i situationen?!
  LYCKA TILL!
  KRAM

Annons