Söndag och gravidkläder? – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Söndag och gravidkläder?

Idag är det söndag, och jag kan inte säga att jag gillar söndagar så mycket faktiskt. Men idag har jag haft en superhärlig höstdag, träffade Emelie i Nacka forum på förmiddagen och käkade lunch och strosade lite. Fick med mig ett par gravidtights då mina som jag hade på mig idag åkte ner heeelatiden så det blev som en blöja mellan benen haha. I alla fall behövligt! Fick även med mig ett par rosa mocka-byxor, skitsnygga verkligen. Tänker att jag ska ha på mig dom imorgon, då får ni bilder. Helt otroligt vad svag jag är för byxor, jackor och skor. Kan inte få nog!

Och det är så många som har frågat mig om vart jag hittar alla mina gravidkläder och sanningen är att jag använder knappt gravidkläder. Jag har ett par svarta-, ett par blå-, ett par grå- gravidjeans och sen har jag några gravid T-shirts också, men utöver det har jag inget mer. Känns lite väl onödigt att investera i massvis av kläder som jag bara kommer kunna använda en liten stund..

Mina absoluta favoritplagg är mina tighta klänningar. En av de jag har är den jag hade på mig idag, och där har jag i samma storlek som jag hade innan (XS eller S) och där får magen plats utan tvekan! Materialet i dessa är ofta väldigt stretchigt så då är det nemas problemas! Dom är så otroligt bekväma och går att både klä upp och klä ner. Perfekt till både jobb och middag. Dessa älskade jag långt innan jag blev gravid också. BÄST!

Här är mina favoriter, sen har jag även en av dom på mig! Jag har samlat på mig dessa under kanske 1,5 år så jag tror inte det går att hitta någon av de i butik längre. Men här hittade jag två:

HÄR hittar ni klänningen!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons