bästishäng x 2 – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

bästishäng x 2

Godkväll! Jag ber om ursäkt för den kassa uppdateringen… Jag har varit kanonsjuk i flera dagar, därav har det inte blivit så mycket realtidsinlägg om vad jag gjort om dagarna, för jag har bara legat hemma och försökt bli frisk! Men igår möttes jag och Linus upp efter att jag var klar på jobbet och tog oss ut till Saltis för middag och häng hemma hos Ellie, Simone och deras lilltjej. Det blev alltså bästismys x 2 och tänk, det kommer det att vara hela tiden sen, speciellt när vår lilla är på utsidan. Det kan nog vara bland det bästa, att jag har min bästa vän att dela allt detta med. Att vi befinner oss på samma stadie i livet och får göra detta tillsammans. Guld!

Och att jag så klart har förmån att kunna fråga och få hjälp med det mesta gällande allt! Sen fick vi en hel kasse full med superfina bebiskläder när vi kom hem därifrån, också en otroligt fin förmån som jag är väldigt tacksam för. De kläderna ska få ett eget inlägg hade jag tänkt. Så mycket fint!

Linus som är så fin med deras lilla. Han kommer verkligen bli världens bästa pappa. Håller henne helst helatiden när vi är där och myser för fullt! Längtar bara mer och mer för varje dag som går nu..! Här har hon också på sig en av mössorna som jag och mamma sydde, hur fin? Älskar modellen. Så fin, både hon och mössan.

Efter middagen som blev lax med potatismos så blev det en omgång Yatzy, gissa vem som vann? …Jag, igen! Grym på Yatzy är jag. Dom har ingen chans.

Jag har aldrig mött en gladare bebis. Hon är så nöjd med livet och så jävlans go alltså. Helt otroligt! Så fort jag kom dit och började prata lite med henne så började hon le. Hjärtat smälter då kan jag säga..!

Och bebisdoft, finns ingenting gosigare.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons