Brunchbabes – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Brunchbabes

Innan vi åkte hem i söndags så mötte vi upp mammas kompis för att bruncha. Hon bor nämligen i London och har där med bra koll på området. Vi bestämde träff klockan 11 på The Modern Pantry. Jag och mamma tog en uber från hotellet vilket vi insåg var otroligt onödigt och löjligt när det på riktigt bara låg runt hörnet, haha.

Jag slängde på mig mina gavidleggings, en svart lite längre tisha, min nya jacka, hur snygg? Och ett par svarta sneakers. Ska lägga upp bild på alla london-köp, så håll ut! Glasögonen är från Komono, mina absoluta favoriter!

Såå trevligt ställe! Bra personal, suuupergod mat, enkel men ombonad inredning och trevligt sällskap. Blir nog inte bättre än så!
jag tog ägg med toast, halloumi, spenat, tomat med vitlök. Enkelt är gott! Vi satt kvar och snicksnackade tills det var dags för mig och mamma och åka hem till Stockholm igen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons