London del 1 – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

London del 1

SÅ fantastiskt kär jag i är den här staden. Helt fantastisk är den. Det är otroligt trevligt folk som än otroligt serviceinriktade och som känna genuina. Staden består av gamla vackra byggnader och lackade dörrar. Ja, jag älskar London. Jag vill börja med att tacka min fina mamma som ville göra detta med mig, igen. En sista resa tillsammans innan baby B kommer, och då blev det en favorit i repris, så klart.

Vi möttes upp på TC runt 16-tiden och tog oss ut till Arlanda. Delade på en toast-skagen och en köttbullar innan planet gick.

Så här vackert var det innan vi landade. Vi landade runt 20.

När vi kommit fram till hotellet och lämnat våra saker bestämde vi oss för att gå ut och käka någonting i närheten för att komma ut lite. Så vi chansade oss fram och strosade fram, plötsligt så kom vi till en gata som vi verkligen kände igen oss på och jag tänkte “hmm.. Har vi inte varit här förut?” Och mamma säger samma sak i samma veva. Så går vi lite till, så kommer vi till en restaurang precis bredvid vårt tidigare hotell som vi bodde på för 7 år sedan. Vi bokade alltså vårt nya hotell utan att veta om att det låg så nära, haha. Lite roligt.

Så på precis den här restaurangen satt vi på, för 7 år sedan. Ser precis likadant ut!

Sen gick vi hem och lade oss för att orka med att springa på stan hela nästa dag.
Jag drog på mig min favorit-klänning från BikBok, min Fluffy från Affingos och min väska från Rebecca Minkoff. Bekvämt och lagom varmt en höstdag i London.

Precis så här vackert är det!

Paus i shoppingen, mamma dricker bubbel och jag fick en alkoholfri drink, på trevligaste stället.

Kingly Court hette det och ligger väldigt centralt. Här runt omkring ligger det massor olika restauranger och där nere kan man sitta utomhus och äta från vilket ställe man nu önskar. Väldigt uppstyrt, väl-skött och jättetrevlig atmosfär. Tips!

Vi besökte bland annat Victoria’s secret. De har de bästa BH:arna utan tvekan om ni frågar mig. För er som inte har varit i en riktig VS butik så är dom helt fantastiska. Man går in i ett omklädningsrum och tar av sig så man har tuttarna fria, så får man en tjej som mäter vad man ska ha för storlek och kommer med olika modeller för att testa ut vilka man passar bäst i och vilka man själv gillar bäst. Det enda man gör är att stå i ett omklädningsrum och trycker på en knapp när man vill ha hjälp/testa en ny BH. Så med två helt fantastiska BH:ar rikare gick jag nöjd därifrån. Jag vet att de tidigare BH:ar jag har från VS är mina favoriter. De håller formen, färgen och är huuur sköna som helst!

 

Och så har dom världens vackraste butik. Skulle absolut kunna tänka mig att bosätta mig där, haha. Dom har också många av plaggen som de går med på Victoria’s secret fashion show, så välgjorda och fina.

Efter shopping: Middag!

På en fantastisk restaurang som jag så klart har glömt namnet på… Vi tog varsinn förrätt och delade på en varmrätt för 2 med lite pick-plock på sidan. Blev så mätt att jag trodde att jag skulle spricka..!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons