Flyger till London! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Flyger till London!

God eftermiddag på er, goingar. Ikväll åker jag och mamsen till London! Ska bli så otroligt mysigt att åka iväg bara hon och jag och få umgås lite. Shopping, strosa runt och äta gott står på schemat. En musikal ska vi se till att få med där också. Vi åker alltså ikväll så vi kommer fram till London och tänker att vi käkar middag någonstans och sen går och lägger oss så att vi är något pigga inför morgondagen. För imorgon står shopping som nummer 1. Mer info/bilder det får ni i efterhand. Jag har ordnat tidsinställda inlägg som kommer under tiden jag är borta så att jag sedan kan göra ordentliga inlägg, för när jag är där vill jag inte sätta mig framför datorn och börja redigera bilder osv. Utan det får bli tills jag är hemma igen!

Vaknade imorse av att jag knappt hade sovit någonting… Donnan i magen hade inte lust till att sova inatt. Hon kör tvärt-om, just nu. Vaken hela nätterna och dansar runt och sover på dagarna.

Jag var igår hos Minispa i Skrapan och fixade nya fransar!

Här ser ni alltså min necessär till mitt smink… Skäms. Jag har egentligen en, men den är på tok för stor så jag har tryckt ner allt jag har där vilket resulterar i att jag får stå och riva i 100 år och bli irriterad innan jag hittar det jag letar efter. Så det behöver jag köpa!

Baby-B’s första flygning, och min sista flygning innan hon är här!

Här sitter jag i skrivande stund. Äter lax från gårdagens middag, broccoli och sallad (Vitkål, tomat, gurka och balsamico). Men nu är det faktiskt dags för mig att lägga ner det sista i väskan och bege mig mot mamma och sedan Arlanda. Det kommer garanterat att uppdateras mycket på instagram-storys och instagram överlag, så om ni vill se mer realtids-uppdateringar, och för er som inte följer mig där så heter jag @andreanorrman eller klicka HÄR!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons