lillans första paket! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

lillans första paket!

Godkväll fina ni! Hoppas att allt är bra med er, allt är kanon med oss. Vi har repat oss efter gårdagens anfall och är på banan igen!
Lillan har fått sitt första paket på posten. En supergullig tjej, Moa, som precis har öppnat en egen webbshop där allting är ekologiskt och unisex, supermysiga grejer som undrade om hon fick skicka en present till mig och lillan, så gosigt! Så idag hämtade jag ut ett paket som innehöll 3 saker som garanterat blir favoriter. Jag blev så nöjd med sakerna så hörde av mig och kollade om vi inte kunde ordna någon rabattkod till er och det ordnade vi! Så med ANDREA20 får ni 20% rabatt på littlemoi.se! (Koden gäller tills tisdag nästa vecka).

lmoi lmoi1
Så mysigt att få handskrivna och personliga hälsningar när man får paket.

lmoi2
Det är en snuttefilt, en skallra och en filt/swaddle.

lmoi3
Hur fin är inte den här snutten? Jag älskar den, och materialet!

lmoi4
En liten kanin-skallra, så söt?

lmoi5
Och sen min favorit! Filt/Swaddle. Den går att använda som ni ser på bilderna nedan och är ganska säker på att denna kommer att användas som lättare filt till henne när hon är varm och sover också. Materialet är MAGISKT. Älskar den. Tack Littlemoi för superfina presenter.
PicMonkey Collagelmoi1

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. andreanorrman

    Jag kikade nu på hemsidan och hittade dom inte heller… Konstigt..! Jag köpte dom på H&M i Nacka forum, vet att det då fanns flera kvar! Hoppas du hittar dom, helt underbara. Lycka till! KRAM!!!

  2. Julia

    Åh vad fina grejer!! Ska definitivt kolla in hemsidan 😊 Jag har en fråga angående ett par gråa mjukisbyxor som du visade upp i ett inlägg 13/8 och du skrev att de var köpta på H&M för 199 kr, men jag var inne på H&M idag och har även kollat i deras webbshop men hittar inte byxorna 😟 vill såååå gärna ha dem för de ser så sköna ut så undrar i vilken H&M-butik du köpt dem i så kan jag gå dit och kolla kanske? Kram

Annons