Ambassadör för Emmaljunga! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Ambassadör för Emmaljunga!

HEJ fina ni!
En himla glad tjej ni hittar här. Varför kan man ju då undra. Joo men vi har beställt vagn!!! Hur roligt är det egentligen?

Jag har vissa krav/önskemål när det gäller vagn. Det är att jag vill att den ska vara ganska liten och smidig samtidigt som den känns ordentlig och klarar alla väder, vill ha den kompakt, eftersom vi ska ha en vinterbebis. Jag tog med mig mina önskemål på vagn och gick till Bonti, ännu en gång haha(De har 1 butik på Karlavägen & 1 butik på Norrtullsgatan). Där konstaterade vi väldigt snabbt att Emmaljunga är rätt för mig. Jag var nog lite inställd på det redan från början eftersom min bästis precis köpt vagn och valde just Emmaljunga. Chassit känns ordentligt även fast den är smidig/liten. Och jag älskar designen. Jag tycker att många vagnar idag är lite för space’ade och ser konstiga ut, samt att de känns “skramliga” i chassit.
Jag vill att den ska vara ganska liten/smidig så att jag kommer in överallt i butiker, i de flesta hissar och jag vill bara inte ha en bred/klumpig vagn.

Så i samarbete med Emmaljunga är jag nu Ambassadör genom Bonti för Emmaljunga. Så väldigt stolt över detta!

Vi har bestämt oss för en Emmaljunga Viking:

 

emmaljunga_viking_outdoor_chassi

Emmaljunga Viking Outdoor Chassi (Klickar ni på namnet under bilden så kommer ni direkt till produkten)
Detta är “Vinterchassit” som har lite grövre däck som klarar att jobba lite bättre under vintern och SÅ SNYGGT med läderdetaljerna!

emmaljunga

HÄR kommer ni till både sitt och liggdel och kan kolla på de olika färgerna som de har. Vi valde den brun/grå färgen som heter Timber, SÅ snygg! Jag var lite inne på den gröna färgen först, men ändrade mig sedan till den bruna. Så snyggt att färgerna går ihop så bra, älskar att det även är läderdetaljer på både sitt- och liggdel. Kunde inte varit mer nöjd. Verkligen tips till alla er som är ute i barnvagnsträsket och är osäkra på hur ni ska göra. Så om inte så lång tid ska vi hämta ut vagnen hos Bonti. Lovar att återkomma med mer bilder på vagnen och alla tillbehör då!

emmaljunga 2

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. andreanorrman

    Hej, okej, jaa många som väljer bugadoo. Jag tycker inte att Bugaboo är speciellt snygga faktiskt, känns heller inte lika stabil, formen på handtaget är ovalt åt fel håll som känns fel, vaggar man vagnen så nästan skramlar chassit på bugaboo. Tycker jag.. Tur att alla gör som dom vill! Kram.

  2. Sandras

    Skulle lätt valt bugaboo vagn! Därför dom är dom snyggaste & så himla smidiga att fälla ihop till skillnad från Emmaljunga! Finns ju både stats vagnen Camelon & än med större hjul på donkey! Gillar även alla deras då dom har så många funktioner & hjul & suffletter kan bytas till sommar eller vinter & i ett fler tal färger ! Emmaljunga känns förr & är så klumpiga

Annons