White Forest – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

White Forest

Jag har två stycken favoritdofter, här kommer en av dom. Märket heter Björt & Berries, White Forest är min favorit och jag har tidigare haft oljan, då med “roll on”. Så en olja/parfym med roll on som man tar på halsen eller vart du nu vill ha den. Oljan får doften att gå in mycket mer och att stanna längre, där för älskar jag den. Är väldigt känslig för starka parfymdofter där den känns som om någon har badat i parfym innan de gått hemifrån. Där för passar Björk & Berries mig, en doft som håller länge men som inte stinker och som jag inte får huvudvärk av. Men jag har inte testat deras parfym i alla fall, men nu klickade jag hem ett set med både oljan i sprayform och parfymen. Oljan kommer jag använda mig mycket av på magen/höfterna nu när jag växer så mycket, så snabbt. Och parfymen kommer jag nog ha med mig hela tiden. Världens bästa doft. Ni kommer älska den! Ni hittar setet HÄR.

DSC_1386 DSC_1388 DSC_1389 DSC_1390 DSC_1393

Inlägget innehåller adlinks från Adviral.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons