Hur vi fick reda på kön? – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Hur vi fick reda på kön?

Jag har ju som ni vet, varit stensäker på att det varit en tjej redan från start. Jag har hela tiden känt på mig att det är en tjej. Dels för att sedan 5 generationer tillbaka på mammas sida, har första barnet alltid varit flicka och där med fick jag så svårt att föreställa mig någonting annat, vilket gjorde mig så säker.

Jag var inne på akuten en vända i vecka 17 tror jag det var, för att jag hade väldigt ont i magen. De ville först av allt säkerställa att bebis var okej och att vi såg hjärtslag, vilket vi gjorde. När hon sedan lite långsamt drog ultraljudsmaskinen på magen så såg jag tre streck/prickar mellan någonting som jag förstod inte kunde vara någonting annat än rumpan/lårbenen. Min första tanke då var att oj, men vadå är det en kille då? Nej det kan väl inte stämma? (Inte för att jag inte ville ha en kille, utan bara för att jag kände på mig att det var en tjej).
Efter detta så googlade jag på “ultraljud kön vecka 17” och fick direkt en klar bild av att 3 streck är tjej.

Även om jag var så himla säker på att det var en tjej så vågade jag inte lita på det fören RUL(rutinultraljudet). När vi satt och väntade på vår tur så frågade jag Linus vad han trodde och han trodde även han tjej. Vi genomgick hela ultraljudet och allting med bebis såg jättefint ut. Då frågade barnmorskan “Någonting annat ni undrar över?” och då sa jag någonting i stil med “Det är en tjej, eller hur?” och hon sa då att hon inte visste men att hon kunde kolla om vi ville, och det ville vi. Rätt och riktigt, en liten tjej! Barnmorskan och flera har frågat “Man hur kan du varit så säker?”, jag vet inte, men jag bara visste.

Babybond_52_zpsavmabrc6

Bilden ovan är alltså en kille (man ser “paketet” mellan benen väldigt tydligt).
Bilden nedan är en tjej, och här ser ni vad jag menade med 3 streck/prickar. Bilder från google.

BABY-GIRL_2

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons