Kläder till en liten människa – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Kläder till en liten människa

DSC_0222

Är detta det sötaste ni skådat? Typ va? Dom här kommer nog användas ganska mycket i början till vår lilla vintertjej. Favoriter som hon fick av mormor idag.

DSC_0223 DSC_0224 DSC_0226DSC_0221

Så fina saker jag fick med mig hem idag. En body i lite större storlek(Lindex), Mjukaste linnebyxorna, de grå (Lindex), Tossor (Lindex), Två par vardagsbyxor/Slit och släng i lite större storlek(Lager 157) och 3-pack suuupersmå strumpor(Lindex). Tänk att min lilla människa kommer att bo i de här kläderna. Kan inte tänka mig något mysigare.

DSC_0227

Tips från en mamma till en annan. Här har ni världens skönaste, mest elastiska mjukisarna någonsin. Stora favoriter. Ni hittar dom på H&M för 199 pix (Jag bär XS pga min lilla stjärt;) )! Perfekta till graviditeten. Perfekta BB-byxor där bind-blöjan får plats (Sexigt). Perfekta när jag är hemma efter förlossning också, när jag inte kommer vilja ha någonting som sitter åt. Perfekta när mensvärken kommer tillbaka, jag har nämligen världens mensvärk och blir väldigt svullen. Ni förstår att ni inte kan hitta några bättre va?

mjukis

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons