Vecka 21 – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Vecka 21

Bebis utveckling: Bebis är nu ca 25 cm, rör sig mycket och sparkar mycket. Dock lite mindre de 2 sista dagarna… Det är lite tråkigt. Men hon är alltid igång på kvällen/natten, inte så mycket på dagen när jag är uppe och rör mig.

I gravidkroppen: Brösten kan vid denna vecka börja läcka råmjölk. Ingenting som jag egentligen reagerat på. Däremot så har mina vårtgårdar förändrats, de har blivit lite mörkare än innan.

Både jag och bebis växer för fullt helatiden och det känns redan som om min mage ska sprängas.. Hur ska detta sluta?

DSC_0169 DSC_0171

Mitt favotit-linne som blivit liiite för tight nu.

DSC_0175 DSC_0191

Att hon ligger här inne och bara myser och växer tills vi ses. Känns som om tiden börjar gå lite för snabbt nu… Vill nästan inte ha ut henne. Hon är så trygg där inne. Och så ät det mysigt att alltid ha henne så nära. Herregud vad jag älskar henne.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons