Livets kudde med bbhugme – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Livets kudde med bbhugme

Jag har fått hem the love of my life. Det ser ut som en jättestor korv och är världens bästa kudde. Det är en gravidkudde som motverkar ryggont och obehag under sömnen. Och jag kan säga, att oavsett om du inte är gravid eller inte har barn så är den grym. Linus älskar den. Han försöker sno den av mig varje natt. Vi använder den som vanlig huvudkudde eller även att ha bakom ryggen!

Nedan ser ni lite om hur man kan använda den!

DSC_0126

Under natten är det skönt att luta magen mot någonting och ha någonting stabiliserande som då motverkar ryggont och underlättar om foglossning hos gravida uppstår.

DSC_0135

Så här ser den ut!

DSC_0137

Efter när bebis har kommit så är den perfekt som amningskudde.

DSC_0141

Knyter du den…

DSC_0143

..Så blir det också ett bebynest för en liten. Har du större barn kan du också knyta denna runt barnet när den sitter upp för att underlätta. Eller om du vill ligga på mage under graviditeten så är denna perfekt. Ni hittar den och mer information på deras hemsida HÄR!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. andreanorrman

    Hej, mjukis-setet hittar du på Affingos! Klänningen är dessvärre typ 5 år gammal från en butik i utlkandet som jag ej minns namnet på… Kram!

  2. Sara

    Vart är ditt mjukis-set på bilden ifrån? Och även den svarta Basic-klänningen som du har på dig på din senaste bild på Instagram i den lila soffan ☺️?

Annons