gravid-tankar – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

gravid-tankar

Jobbdag idag. Lite skönt att vara tillbaka på kontoret men är man en semestermänniska så är man…

Lillan sparkar och påminner mig ofta om att hon är där. Så himla mysigt att vi är två. Hon och jag. Jag känner mig aldrig ensam på något vis, otroligt mysigt. Dessutom går vi in på vecka 21 idag. Satt och läste om vad som händer denna vecka på gravid-appen och blev så himla rörd. Ögonen fylldes med tårar och jag insåg ännu en gång att vi liksom kommer att vara 3. Att vår lilla tjej där inne är halva jag och halva den jag älskar. Att hon för första gångerna kommer att kunna känna beröring av mig eller Linus eftersom att hennes känsel nu är ordentligt utvecklad. Tanken är bara så fin. Att dom får sin första kontakt. Nu ska jag på lunch! Ha en fin måndag kära ni.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons