Sovmorgon – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Sovmorgon

IMG_2662 IMG_2687

Godmorgon säger jag från sängen! Typ, på riktigt första gången på semestern som vi sovit längre än till 09.

Igår höll vi igång hela dagen med flytten. Så nu har vi alltså flyttat alla våra saker från lägenheten vi hyrde till vår alldeles egna lägenhet! Skönt att allting är där redan när vi får tillträde så effektiviserar vi tiden! Jag har träningsvärk i ryggen och bröstmusklerna… Herregud jag behöver verkligen träna mer.

idag ska vi i alla fall åka en runda till IKEA och lite andra butiker för att köpa lite små-saker som vi behöver! Typ duschdraperi, gardiner + stång, lampor, glödlampor, en hylla och lite mer smått och gått.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons