Vecka 19 – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Vecka 19

Bebisens utveckling:

FÖRSTA SPARKARNA hallå, hur sjukt! Jag trodde att det skulle dröja ganska långt in i graviditeten (Typ vecka 25) innan jag började känna. Eller alltså känna gör nog de flesta, att “någonting händer”, men sparkarna som vi fick känna igår var verkligen jättestarka. Och många. Helt fantastiskt. Blev helt tårögd. Är det sjukt? Ja, men då får det vara det!

Sen känner man nu att det är någonting på riktigt i magen om man trycker lite när jag ligger ner. Nu kan man alltså känna att det är en kroppsdel (ibland beroende på hur den ligger) där man trycker/känner. Hur coolt?

I mig och min kropp händer det inte så mycket förutom att jag får sammandragningar ibland och att magen blir större.

 

Här kommer lite fler bilder som jag tog med Hanna.

 

IMG_3771

IMG_3809(2)  IMG_3649 IMG_3647 IMG_3626

IMG_3647

 

För att boka Hanna skriv till henne på kontakt@hannasthlm.se! Ni kommer inte ångra er.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons