Barnvaktsligan – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Barnvaktsligan

IMG_2609

Här sitter vi och har suttit och spelat Mario Cart sedan säkert 5 timmar tillbaka och ätit godis. Alltså det var mitt absoluta favoritspel när jag var liten, men då var det på game-cube, någon av er som minns? Nu köpte vi till det på lillebrors NintendoSwitch och är helt fast. Helt sjukt! Och tiden bara springer iväg..

Jag och Linus ska i alla fall ta oss hem till Bromma igen om en liten stund och imorgon ska vi packa ner alla våra saker inför flytten som sker om några dagar. Hur kul? Ska visa bilder på lägenheten som blir våran nästa vecka för er, imorgon. Nu ska jag köra några race till, sen hem till sängen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons