Sneakers – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Sneakers

Jag behöver hjälp! Jag skulle verkligen behöva ett par nya sneakers. Helst ett par snygga vita till sommaren som inte är så varma. Men ni vet hur det blir med vita skor, (för mig i alla fall). Det tar 1 månad och sedan är dom gråa… Därför funderar jag på att köra på ett par grå i stället, i förebyggande syfte. Men jag har faktiskt inte hittat några som jag älskar. Men vita där emot hittar jag massor som jag faller för.

Dessa nedan är mina favvisar och tänker att jag vill ha någonting i denna stil. Har ni tips på sneakers?? Hjälp!!!

HÄR

HÄR

HÄR

HÄR

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons