Jag är tillbaka! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Jag är tillbaka!

Nej, fan vad dåligt samvete jag får när jag går in här efter så lång tid och ser era fina kommentarer. Fina ni!

Det har varit en del som har hänt i livet den senaste tiden. Jag valde att ta distans från bloggen ett tag. Men nu ska jag komma igång igen! Det gör mig otroligt glad att ni är så pass många ändå som fortfarande kikar in här var dag.

Annars då? Jag mår bra, det blir raggmunk till lunch idag, vem kan inte vara nöjd med tillvaron då? Dessutom röd dag på torsdag = ledighet! Fest.

987

Foto: Hanna Markström (Instagram: https://www.instagram.com/hanna.sthlm/)

 

Veckans planer:

Måndag: Tog det otroligt lugnt hemma med min Hägen-Daz.

Tisdag (Idag): Ska färga det lille hår jag har kvar på huvudet efter att jag tagit ut mina extensions. Lova mig att om jag skulle få för mig att sätta in nya, stoppa mig, för allt i världen. Jag tycker det är värdelöst… Det tar energi, tar 100år att torka, måste fixas hela tiden, jobbigt att tänka på fästena som kanske syns 24/7. Nej, ingenting för mig…

Onsdag: Ska på ett event med Lisa, KUL!

Torsdag: Löningsdag + Ledig. Ni förstår ju ekvationen… Det blir röj på stan med Rickard och sen ska jag umgås med min familj och käka middag ute.

Fredag: Då ska jag åka ner till lilla Motala för att fira en familjemedlem som fyllt år. Kan vara så att jag behöver köpa något kul att ha på mig här. (Notering tills torsdagen)!

Lördag & Söndag: Är kvar i Motala och håller det lite öppet för vad som ska göras. Äta en Motala-pizza är obligatoriskt(Dom har världens godaste pizzor). Åker hem på söndag kväll!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons