Min söndag i bilder – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Min söndag i bilder

Jag har hade en så himla mysig söndag! Solen tittade fram vilket alltid är trevligt. Jag mötte upp Vanessa, Emma och Cornelia runt 12.30 för brunch/lunch på Riche. Jag tog en toast skagen som har helt amazing! Sen strosade vi runt på stan en snabbis innan vi satte oss på Fridays vid Kungsträdgården och njöt av ett glas vin i solen, då kände jag hopp om att våren faktiskt är på väg. Det var så pass varmt att jag var tvungen att ta av mig fluff-jackan en stund, hur härligt ändå? Ett glas vin blev två innan det var dags för mig att åka ut till Nacka och äta middag med familjen. Jag och Linus sov sedan hos mamma och det är anledningen till att jag inte bloggade någonting igår. Och idag har jag jobbat hela dagen så jag är helt slut. Ska nog ta en powernap innan jag ska kolla på Ex on the beach. Har aldrig kollat på det tidigare men började i år och jag tycker faktiskt att det är rätt underhållande. Puss

DSC_0071 DSC_0072DSC_0081 DSC_0059

DSC_0041 DSC_0057 DSC_0076

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Matilda

    Kollar just nu på kvällen avsnitt av PH och ville bara säga att jag tycker att du är så jävla stark och en fantastisk förebild för alla tjejer och kvinnor därute. Att du vägrar låta en man äga dig och tala om för dig vad du ska göra och istället bara kör ditt eget race tycker jag är otroligt imponerande och något som många tjejer behöver se. <3

  2. Amanda

    Hej Andrea! Vart är dina solglasögon ifrån som du hade i kvällens avsnitt av paradise? Du hade dom på dig vid frukosten. Jättesnygga! Kram

Annons