Frågestund del 1 – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Frågestund del 1

Detta är alltså era frågor som ni ställde på snapchat tidigare idag. Jag samlade på mig ett gärna och gör en del 1 och 2. Del 2 får ni imorgon och det är frågor som är kopplade till Paradise Hotel, eftersom ni hade en del frågor om det. Men här kommer i alla fall del 1.

Hur e läget?

Det är kanon med mig tack!

Vad är ditt drömjobb?

Jag skulle vilja jobba med sociala medier/samarbeten/blogg/media om jag fick välja helt själv. Just för att det blir en varierad vardag som skulle passa mig.

Vad hade du gjort om du var statsminister för en dag?

Höjt min egen lön. Mycket. Extremt mycket.

Vart är du uppväxt

Jag är född i Loftahammar, flyttade nästan direkt till Motala där jag bodde i 10 år och efter det flyttade jag till Stockholm. Min mamma blev tillsammans med en kille som bodde i Sthlm och därav flyttade vi upp. Det är jag så väldigt glad för. Och i samband med flytten så föddes min lillebror också. Idag är jag 20 år och har bott i Sthlm lika länge som jag bodde i Motala.

Favorit klädbutik?

Jag tror att det blir Zara faktiskt. Väldigt bra grejer faktiskt.

Har du varit tillsammans med någon från Skanör/Falsterbo?

Haha ja det har jag faktiskt. Det var min första kille, jag var kanske 12-13 när vi var tillsammans.

Kan du visa en bild från när du var liten? 

Självklart. Här är en bild på mig och farfar. Jag ser ut som en liten gris, haha.

17577678_1509459242408590_1915655019_n

Vad är din favortifärg

Jag tror det blir grå/svart/vit. Kul va?

Tyckte du att det var jobbigt i skolan?

Jaa alltså jag kan inte säga att jag var klassens stjärna vad det gäller betyg direkt. Jag hade väldigt svårt för matematik. Men jag bidrog med väldigt mycket positiv energi och var väldigt bra i de praktiska ämnena (Typ bild, idrott, syslöjd m.m.).

Vem är din favorit Youtuber?

Garanterat Therese Lindgren & Thomas Sekelius.

Hur träffades du och Linus?

Linus började jobba på samma jobb som mig i samma veva som jag och mitt ex gjorde slut. Vi började även umgås ett litet tag efter detta då han är bästa vän till mina storebröder på pappas sida. I början var det väldigt känsligt för mina bröder att vi träffades då de sagt till sina vänner att “den som rör vår lillsyrra dör” i princip. Så jag och Linus sågs lite i smyg till en början faktiskt haha.

Uppklädd en solig dag eller myskläder en regnig dag?

Oj vilken svår… Tror inte jag kan välja faktiskt. Jag älskar att vara uppklädd och sitta på en uteservering samtidigt som jag älskar att ligga hemma en regnig dag och bara mysa.

Om du fick byta namn, vad skulle du då heta? 

Hmmm… Något gammalt coolt namn. Typ… Rut? Svea? Nour? Polly? Något sådant.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.