HOW WE DRESS DOES NOT MEAN YES – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

HOW WE DRESS DOES NOT MEAN YES

I mitt andra paket som jag fick hem här om dagen låg den här fantastiskt viktiga och kloka tröjan från ett UF-företag som heter Wondrous. Jag är så tacksam för att jag får möjlighet att bära upp den här tröjan ska ni veta. Så viktigt budskap att lyfta, trots att det är hemskt att det ens ska behöva finnas budskap som säger att vi inte visar vad vi vill/inte vill med våra kläder. För mig är det en självklarhet att övergrepp inte ska ske över huvud taget. Oavsett. Synd att världen inte ser ut så idag. För alla som någonsin varit med om ett övergrepp av något slag och för alla som någonsin kommer bli utsatt för något så fruktansvärt, jag kommer att bära tröjan för er.

Tröjan hittar ni HÄR och den ligger på 180kr.

e

e3e2

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Agnes

  Hej!
  Måste få veta var du köpt två superfina toppar du har på dig i intervju-scenerna i Ph!?
  En är en svart spets-bh/top och en annan ser lite mer ut som en bikinitop, också svart och som går i omlott.
  Plz dela med dig 😃

 2. andreanorrman

  Hej,
  Vad roligt! 😊 Jag ska försöka få mannen min att bli lite mer bekväm framför kameran. Hör av mig om jag lyckas haha! Tänker att det kan gå med lite tjat 😉

 3. Lizette

  Vilket fint initiativ Andrea!

  Du verkar vara en härlig tjej som landat med din sambo, och jag förstår om du får ett par erbjudanden om dagen – men jag tänkte i varje fall ge det ett försök eftersom du verkar så himla go! 😊 Jag jobbar som fotograf och hade mer än gärna fotograferat dig och din sambo om ni är sugna på det någon dag framöver, hör av dig!

Annons