VÄLKOMMEN! – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

VÄLKOMMEN!

Hej på er! Det här blir kul, jag lovar.

Här kommer jag. För er som inte känner mig, Andrea Norrman heter jag. Jag är 20 år och bor i vår fantastiska huvudstad, som jag aldrig vill flytta ifrån. Någonsin. Jag bor med min sambo ute i Bromma och jobbar om dagarna som teknisk support för företagsväxlar. Sexigt va? Jag är nu aktuell i den pågående säsongen av Paradise Hotel där jag lever ett liv helt utan gränser. Ganska långt ifrån den verklighet och det liv som jag lever idag egentligen. Jag kände nu att det var dags för nya äventyr, och har därför börjat rocka Finest, kanonkul!

Övrigt: Dricker helst en Brooklyn Lager på fat och äter gärna tapas. Annars är jag inte så kinkig. Längtar efter att starta egen familj och köpa kattunge. Enkelt.

17580098_1505390832815431_58002133_n

10 snabba med mig:

förfest – efterfest

passion – trygghet

silikonbröst – fettsugning

bubbelhaka – hängröv

spara – slösa

platt rumpa – platt bröst

sliskiga drinkar – öl

snacka skit – snacka politik

kärlek utan sex – sex utan kärlek

spy – ha diarré

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons