Show your dazzling smile to the world – Andrea Norrman
andreanorrman

Andrea Norrman

Annons

Show your dazzling smile to the world

Hej gullisar. Idag fick jag sms inte bara en, utan två gånger av postnord. Hur glad blir man inte då? Hade två stycken paket att hämta ut med andra ord. Tänkte visa vad som fanns i det ena paketet redan nu. Paketet är från Brighter Smile, alltså tandblekning. Jag var så nyfiken så jag körde igång direkt med en behandling. Ska jag vara helt ärlig så har jag varit lite skeptisk inför liknande behandlingar, jag har inte riktigt vågat lita på resultatet… Men jag är SÅ positivt överraskad! Ni ska få se! Jag tänker att jag ska uppdatera efter varannan gång och jämföra med före-bilden varje gång så man får se nyansen för varje behandling. Och ingen redigering på bilderna, så klart.

 

DSC_0003 DSC_0005 DSC_0007

PicMonkey Collage

Före/Efter

Den som inte ser skillnaden får inte vara med och leka.

Nej men okej allvar nu, ser ni hur sjukt bra en endaste behandling funkar? Jag har haft problem med mina hörntänder för att de varit gula i tonen, om kanske 2-3 behandlingar till kommer jag inte ha det problemet längre. Kul va? Samma kit som jag använder hittar ni HÄR. Sjukt prisvärt för att vara tandblekning!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
andreanorrman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons