Att matcha

Ikväll strosar jag runt hemma i mitt nya nattlinne med matchande morgonrock. Det finns ingenting som jag är så svag för som sovkläder/mjukiskläder/pyjamas, så idag efter jobbet smet jag förbi Twilfit en snabbis och hittade direkt ett superskönt nattlinne i tunt trikåtyg och som grädden på moset så hängde där en matchande morgonrock. Älskar att matcha. Jag kommer att bo i dessa ska ni veta. Längtar redan tills imorgon när jag får komma hem och ta på mig det igen, haha. Höll på att glömma att de hade 25% rabatt också, vilket kap, visst?

Annars har jag ingenting planerat. Jag ligger och kikar PH, tycker att denna säsongen är väldigt bra, kollar ni? Vem hejar ni på? Jag håller på Hermansson, för att han är så omedvetet rolig.
Linus är iväg med jobbet ikväll så jag och busan i magen är själva hemma. Tänker inte röra mig från soffan. Eller jo okej det finns ett undantag och det är om jag behöver jordgubbar med nutella, då kan jag tänka mig att gå till kylen och tillbaka, haha.

Så skönt med nya naglar också, älskar!

4 Kommentarer

 1. E säger:

  Åh, superfint nattlinne och morgonrock. Är ny läsare så vet inte om du har skrivit ut det tidigare, men vart har du hittat dessa? 🙂

  1. E säger:

   Sorry, läste inlägget ordentligt (hej virrpanna) och såg att du hade skrivit det..

 2. Elin säger:

  Hej! Kan inte du berätta i ett inlägg hur du tänker kring saker man får göra och inte göra när man är gravid? jag är nybliven gravid och tycker allt känns som en djungel. Tillexempel vad man får äta och inte äta, hur sträng är du på dessa punkter? ha datorn i knät? basta mm?

 3. Charlotte säger:

  Vilken härlig morgonrock! 😀
  Jag såg precis din senaste vlogg ”blir slagen” och tänkte på de du sa om era golv. Jag bor själv nästan granne med er och har samma problem med kalla golv, har du någon aning om man får röra elementen eller inte? haha, tror det är vattenelement nämligen. Ha de bäst!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.