Vilka är ni?

Jag är så himla nyfiken på vilka ni är! Är ni gravida? Äldre än mig? Yngre? Tjej/Kille? Vad jobbar ni med? Bloggar ni(Länka!)? SÅ nyfiken på er.

Det är så märkligt det där att jag sitter och skriver ett inlägg som jag egentligen inte vet vilka som läser (vilket jag dock uppskattar), tycker det är väldigt jobbigt när min familj läser blogg… Får panik och kan inte fortsätta skriva om Linus sätter sig bredvid och läser. Vet inte varför egentligen?

Men jag vet liksom ingenting om er…

Ni får jättegärna slänga in en kommentar. Så himla spännande att läsa allt ni skriver till mig, vill veta mer! Vad gillar ni med min blogg? Vad gillar ni mindre? Vad vill ni se mer av?

20793130_1676856555668857_1728061391_n (1)

23 Kommentarer

 1. Sandra säger:

  Sandra. 28 år. Jobbar som specialistsjuksköterska inom kirurgi. Gravid i vecka 18. Börja följa dig när du berätta att du va gravid. Roligt att följa någon som är ungefär lika långt gången.

 2. Emelie Talvis säger:

  Jag är 28 år och gravid med mitt första barn, är inne i v.28. Jobbar på en restaurang i Stockholm. Bloggar på: nouw.com/etalvis

 3. Frida säger:

  26årig tjej från Göteborg här. Jobbar kontorsjobb som administratör. Gravid i vecka 18. Jag älskar som du att läsa om andras graviditet och se tecken som man själv har. Speciellt när du är ganska nära mig. Jag är beräknad 17/1. Tycker du verkar vara en sån genuin och härlig tjej.

 4. M säger:

  Jag är 21 år, bor tillsammans med min pojkvän i vår nyproducerade bostadsrätt. Vi har varit tillsammans i fem år, och har kanske inom en snart framtid en liten bebis hos oss. Jag studerar till förskollärare och om 1,5 år år har jag en förskollärarlegitimation efter 3,5 års studier. Arbetar vid sidan av studierna på förskola. Vi kanske ska ses för en dubbeldejt?

 5. Malin säger:

  Malin 24 år, fick en liten flicka den 15 januari i år. De är så UNDERBART

 6. Anna säger:

  Anna heter jag. 31 år. Förskolechef för två privata förskolor. Gravid med mitt andra barn i v. 10. Eftersom jag är förskollärare så är jag såklart barnkär och älskar att ”grotta ner” mig i allt som rör barns lärande och utveckling!

 7. Michelle säger:

  Mamma till en son på 9 månader, 22 år gammal jobbar i en Ica butik i Svalöv där jag även bor i hus med sambon & sonen. Skoj att få följa din grav 🙂

 8. Sara säger:

  Sara 26år väntar mitt första barn 28/12. Började följa dig samtidigt som jag förstod att vi skulle ha barn ungefär samtligt. Roligt att jämnföra & få inspiration

 9. Sandra säger:

  21 år, 22 i november & får en liten son i december

 10. Emma säger:

  Jag är 22 år. Jobbar på djursjukhus. Mamma till en kille född 16 och fick nyligen veta att en till liten bakas i magen. Så roligt att följa din graviditet/tankar kring det.

 11. Sofia säger:

  Sofia 27 år. Jobbar som förskollärare. Har en dotter på snart 2 år och en till knodd i magen (är i v.15). Tycker som de flesta att det är kul att läsa dina ärliga inlägg om graviditeten då man är i samma situation.

 12. K säger:

  32 år och väntar mitt första barn, är i vecka 28. Gillade dig i Paradise Hotel och blev nyfiken när du någon gång skrev att du ville bli ung mamma. Därför inte heller så chockad när du blev gravid 😉 Jobbar som psykolog och är intresserad av föräldraskap, relationer och barns utveckling tror jag haha. Sen har jag själv haft en jobbig graviditet med mycket oro pga en sjukdom jag har (endometrios) och det är härligt att följa någon som verkar som positiv och hoppfull som du! Kram!

 13. Li säger:

  Jag är 22år och mamma till en liten pojke som föddes i mars 2016:)

 14. Victoria säger:

  Victoria, 27 år! Jobbar som säljare!
  Har en son på 5 år (9 september) och en till på g, dock Bf nästa år

 15. Sarah säger:

  26 år från Göteborg, pluggar media på högskolan och har inga barn, än. Börja läsa din blogg för att det är kul att följa andras graviditeter. Vet jag lite vad som väntar 🙂 ha en fin dag!

 16. Johanna säger:

  Hejhej! Johanna, 33 år här som bott utomlands nästan all my twenties. Flyttade hem till Sthlm för några år sedan och tog med mannen hit 🙂 Jobbar inom TV och har inga barn…än. Har märkt att jag hamnat på väldigt många gravidbloggar lately…hm.. ja 🙂 Spännande att följa utvecklingen:)

 17. Olivia säger:

  Hej! Olivia heter jag 21år bor i Eksjö tillsammans med min man och våran dotter som föddes 24/4. Vi blev ett par i högstadiet och har hängt ihop sen dess. Tycker om att läsa din blogg då jag känner igen mig från min graviditet och tycker det är kul att följa andra mammor/blivande mammor

 18. Victoria säger:

  Victoria, 22 år från Västerås. Jobbar som personlig assistent. Har precis köpt ett hus med min fästman och vill väldigt gärna skaffa barn inom de närmsta tre åren. Vill gärna vara en relativt ung mamma. Började läsa din blogg nu när jag såg på Instagram att du är gravid. Så mysigt att följa!

 19. Elina säger:

  21 årig tjej från finland, jag jobbar som servitris på en färja mellan åbo – stockholm. Har följt dej sen paradise hotel tiden, de är kul att följa dej och se hur mycket tiden kan ändra på saker. Spännande när du är gravid, ser framemot att få se lilla flickan! 🙂
  Bloggar på http://www.elinasoderholm.se
  Kram

 20. jennie säger:

  Jennie 24 år från sundsvall, jobbar som undersköterska och är nu gravid i v. 17
  Köpte hus för ca ett år sen så bor med min man och våra djur.
  Bloggar på http://www.jenniesjostrom.blo.gg
  🙂

 21. Matilda säger:

  Hej Andrea! Kom på nu när jag ser alla dina kommentarer att det vore roligt att starta en liten mammagrupp så att man kan träffas och prata. Så spännande att höra hur andra upplever sina graviditeter och följa varandras resa

  1. andreanorrman säger:

   Hej Matilda!
   Det är en jättebra idé. På vilket forum skulle vi göra detta tänker du? Det gäller ju att få ihop ett gäng från Stockholm då!

 22. Emmelie säger:

  Jag tror jag är lika gammal som dig? (19år, fyller 20 iår) iallafall , jag är tvåbarnsmamma och fick en dotter redan 16år gammal ☺

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.