Svarta höst-wanties

Jag har så himla länge velat ha en vanlig enkel svart omlottklänning där överdelen inte är för lång så att det bryts mitt på magen. Dels för att jag tycker att min kroppsform ser lite konstig ut då men också nu när jag är gravid. Då vill jag ha brytpunkten precis över magen, precis som på klänningen nedan som jag klickade hem igår. Satt och letade i säkert 3 timmar efter den perfekta och efter ett tag så hamnade jag på Zalando, brukar sluta där! Jag hoppas bara att den sitter bra nu. Hittade också massa annat som jag vill ha inför hösten. Stickade tröjan funkar ju för mig men de andra blir lite svårt om min mage ska hålla på och växa en massa mer, så jag tänker att ni får använda dom åt mig i stället! Bootsen klickar jag nog hem typ nu. Perfekta för höst-väder.

 

PicMonkey Collage

Omlott-klänning HÄR                                          Stickad off shoulder tröja HÄR

 

22222222222222222

 

Omlott-kjol HÄR                                                            T-shirt HÄR

 

33333333333333

 

Boots HÄR                                                                         Klack HÄR

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.