Top-3 mest efterfrågade

Hej finnisar. Ni är väldigt många som har frågat om plagg som jag använder både i Paradise och här hemma. Så jag tänkte svara på de top-3 mest efterfrågade sakerna.

1. Spets-BH
Den här som jag använder i Mexico är faktiskt Vanessas, jag använde den väldigt ofta och när jag kom hem till Sverige gick jag nästan direkt till H&M och köpte en likadan. Älskar den. Superskön utan hårda byglar och väldigt fin. Den köpte jag alltså för 1 år sedan och den finns säkert kvar. Den hängde där man hittar mjuka bh-toppar(utan byglar) ni vet? Så in och kika! Tror den låg på runt 100-lappen.

BH BH2

2. Min klocka

Den har många uppmärksammat på mina sociala medier/Snapchat. Det här är min absoluta favorit av alla mina smycken, den är från Michael Kors och jag fick den för ca 2,5 år sedan och var haft på mig den i princip varje dag sedan dess. Dock funkar den inte nu, behöver byta batteri sen är den fit for fight igen! Finns många liknande på Mikael Kors hemsida.

Klocka2 Klocka

3. Min bikini

Det är väldigt många som har frågat om den här, och den fick jag för kanske 1-2 år sedan också, älskar den för att brännan blir bra i den. Hatar när jag får fula bikinilinjer över bröstet till exempel. Underdelen sitter också helt perfekt. Den är från ett märke som heter Melissa Odabash, kikar ni på hemsidan kommer ni hitta jättemycket fina bikinis i alla färger och former.

Bikini

Bikini2

4 Kommentarer

 1. Charlotta säger:

  Hej Andrea! Undrar varifrån din fina svartvita zebra-leopard bikini kommer?
  Kram

 2. Ella säger:

  Alltså, vart är din svarta topp/klänning ifrån, som du hade i avsnittet då du bråkade med Haidar? Kortärmad, och med hög krage (vet inte hur jag ska förklara bättre).. haha! Kan inte sluta tänka på den jävla toppen/klänningen! Så jävla snygg.

 3. Fanny Nord säger:

  Finns det nånting som du ångrar att du gjorde i paradise hotel?

  Kika gärna in på min blogg om mode, mat och mitt liv: http://finest.se/fannynord/ <3

 4. Camilla säger:

  Hej vart har du köpt den blå bikinin du har på dig i paradis ? Så fin 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.