Lunch/middags tips

Jag är så lat när det kommer till mat och äter ofta skit för att jag känner att jag inte har tid/ork/lust. Men en rätt som går fort och är sjukt gott är kycklingtortilla. Nu blir min kanske mer som en tacos men det är i alla fall otroligt gott och går väldigt fort.

1. Stek kyckling med tortilla-krydda (Eller krydda själv).

2. Skär upp önskade grönsaker. Jag brukar ha gurka, sallad eller vitkol, avokado, tomat och lite lök. Någonting jag inte brukar ha  men borde ha på är majs. Men går att steka ihop med kycklingen också om man vill det!

3. Lägg allt i ett bröd och häll på önskad sås. Jag brukar röra ihop en guacamole och/eller salsa och gräddfil. Dock kör jag antingen avokado eller guacamole, annars blir det blir för mycket för mig.

4. Klart!

mat3 mat2 mat1

Köper du mycket kyckling som jag och Linus brukar göra så kan du spara i kylen och äta till lunch dagen efter, eller ta med som matlåda.

6 Kommentarer

 1. EMMA säger:

  Ser riktigt gott ut!!

 2. lIZA säger:

  Kan du inte berätta vad malin viskade i ditt öra när du åkte ut? love u <3

 3. Anna säger:

  Hej Andrea! skulle bara vilka kommentera att jag tycker det är fruktansvärt att du blir ”tjejen som gjorde allt med alla” och haidar nu får respekt i kommentarsfältet. ALLA hånglar med ALLA hela tiden i paradise, varför hamnar bara du i rampljuset? Varför är Haidar inte arg på Kevin? Och varför betér han sig som att du är hans flickvän som är otrogen? Nä jag tycker det hela blir så fel. Du ska inte skämmas över att PH sänds samtidigt som haidar får respekt! Du är grym!! Och jag diggar dig i tv-rutan.
  Styrkekramar! Stå på dig, alltid.

 4. Lisa säger:

  Gud vad jag saknar din blogg andrea! Kom igen, jag vet att du kan bli nästa Annica Englund om du ger det en chans ❤️

 5. Bella säger:

  Åh vad gott!

 6. Lisa säger:

  Kommer du sluta blogga? 🙁 gillar verkligen din blogg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.